Artister

Artister > 
product image
Forklædt som Voksen

Forklædt som Voksen hadde fra starten av en særdeles beskjeden målsetting om å gjøre en eneste konsert med Tribute to Kim Larsen og Gasolin. Bandet besto på dette tidspunkt av Kjell Roger Albrigtsen på akustisk gitar, Bjørnar Molberg på perkusjon bestående av en stresskoffert som stortromme og nylongitar som skarptromme samt Bjørnars sønn Ole Molberg Tobiassen på bass.

På den nevnte debutkonserten påsken 2011 stilte Bjørnars gitarkollega fra Trapez opp som småskeptisk publikummer. Bjørnar, Ole og Kjellis hadde i lang tid forsøkt å få Kurt Henning Myhre med på sologitar i bandet. Men så langt uten hell. Dette skulle endre seg kraftig etter at bandet hadde levert en kveld med ekte spilleglede og musikalsk entusiasme. Kurtis ville være med på leken!

Det siste halve året har bandet øvd inn mange nye låter. Vi vil ennå ta med oss de beste låtene fra Gasolin, men tributen blir lagt til side til fordel for mer variert reportuar. Forklædt som Voksen står nå støtt på egne ben som et av de mest spennende delakustiske prosjektene i landsdelen. Bandet stortrives på scenen og det vises.

Bjørnar har spilt musikk i over 30 år med fartstid fra blant annet Trapez og Ronny Klo Band. Ole har spilt sammen med sitt faderlige opphav i Ronny Klo Band og har et sjeldent talent for lekent basspill. Kjell Roger kommer fra en meget musikalsk familie og har endelig fått muligheten til for alvor å leke med musikk. Kurtis har godt over 20 års erfaring som gitarist i blant annet Trapez, Polarlys og fra revyscenen.

Med på reportuaret er alt fra This is my life, Pelle Parafins Bøljeband, I will wait og Get lucky til Hey brother, Æ e nordlænding, Månemannen og Levva livet.

Tilbakemeldingene fra de første årene har vært særdeles positive. 2014 blir definitivt et år med flere høydepunkter på turnélista. Forklædt som Voksen skal blant annet spille på Anker Brygge i Svolvær under VM i Skreifiske siste helga i mars. Flere spennende spillejobber er på gang. Studioinnspilling står også på planen i april 2014.

Fytti katta kor vi gler oss tell fortsettelsen!

 

Hør gutta her: https://www.youtube.com/watch?v=5vK52tBqCS0#t=13

 

<< Tilbake


  • x