Artister

Artister > TRUBADUR > TRUBUDDIES
product image
TRUBUDDIES

Dette er allsidige karer som egentlig har gjort «det meste» innen musikklivet i sin hjemby Vadsø, da som hovedsakelig trommis/perkusjonist og vokalist (Johnny) og bassist/ak.gitarist, korist (Gunnar).

Begge bor nå på Østlandet, men satser på å ha hele Norge som sin musikalske arena.

Repertoaret består av gode, gamle låter for folk som har levd en stund. Begrepet «Oldies & Goldies-trubadurer» brukes bevisst.

Med stor gjenkjennelsesfaktor og dansevennlig repertoar og med bred tilpassingsevne passer en inn i mange sammenhenger. Når repertoaret òg spenner fra norske, nord-norske og svenske vise-klassikere, via Hank Williams, trad.country/folk, irsk og til rock ‘n roll og gammelpoplåter er det meste dekket for en hyggelig aften.

Det satses ikke bevisst på å være såkalte «partry-trubadurer», men repertoaret inneholder også låter der publikum absolutt kan være med å delta. Det viktigste er at repertoaret gjenspeiler den musikkarven begge bærer på slik at det som fremføres blir ekte og ærlig.

Repertoaret dreier seg nok mest mot puber/ barer og restauranter, men tilpasningsevnen er stor så både bryllup, julebord, firmafester og jubileum er aktuelle arenaer.

<< Tilbake


  • x